Kezdőlap | olcsó órák katalógusa  Haute idő nem rég utolérte nagy közeli barátja és az elsők között a vállalat, Jacob Arabo, alapítója Jacob and Co.
Jacob and Co. tapasztalt igazán virágzó naptári évben bemutatta néhány új időmérők Bázelben Föld 2012. az első időmérő mi jelent meg volt a Crystal Ice Tourbillon, hogy 'sa meglepő gyémánt készlet tourbillon csontváz nők időmérő. Csak 36 példány tézisek jött létre, amelyből 18 olyanok, mint a rózsa arany mozgás és tizennyolc használatával fekete mozgás. replika omega órák aqua terra Ez egy nagyon érett és komplex darab, valóban egy műalkotás. A Crystal Ice Tourbillon árusítja olyan megdöbbentő $ 900,000 katalógusa egy másik gyönyörű lányok replika óra Jacob and Co. gyakran egy kristály gyémánt replika karóra a hagyományos mozgás, gyémánt tárcsa és gyöngyház. a 240 $, replika Panerai órák uk 000 replika óra sokkal több valós eladási ár, de még mindig elég egyedi, kizárólagosan csak 180 példány.
Természetesen az egyik legjobb gyűjtemény elérhető megfelelő most a Grant Jacob and Co. It 'sa 5 időzóna replika óra, sportos pillanatra, hogy könnyen hozzáférhető legyen szilárd vagy gyémántokkal. Ez egy nagyon egyike a természetbeni formában, valamint a takarmány-vissza már régóta méltó. eladási ár kezdődik $ 6, rolex GMT Master 116710 órák, replika Breitling Blackbird felülvizsgálat órák 000, és megy, mint $ 50,000.
Jacob and Co. tourbillons általában rendkívüli. kezdetben úgy tűnt, a könnyű tourbillon az skeletonized mozgás, ami biztosan egy csodálatos mérkőzés órát. Ez valójában korlátozott változata csak 36 db fehér arany a $ 120,000. Mi is úgy tűnt, egy rózsa arany tourbillon amelyek jellemzői az egyik legnagyobb klasszikus bepillantást. valójában az egyetlen lehetséges módon tájékoztatni, hogy ez gyakran Jacob and Co. darabja az ügyben. A rózsa arany tourbillon árusítja $ 150,000.
replika karóra, hogy Jacob Arabo volt sportos szerte a konferencia hasonlóan lenyűgöző. Ez valójában egy Rainbow Tourbillon minden egyengetni sárga gyémánt és között csak néhány bármikor elő.
De sokkal több van, hogy Jacob and Co., mint replika órákat. Jacob Arabo adta Haute Idő exkluzív bepillanthat néhány semmilyen körülmények között előre látott gyémánt, hogy ő hordozza. replika óra Megmutatta nekünk egy kivételesen ritka 54 ct gyémánt, amely lehet viselni, hogy egy gyűrű, vagy egy független, ára $ 8.000.000. Megnéztük a 30 ct smaragd gyémánt, amelynek mértéke pont £ 5.000.000 plusz egy-az-fajta kék tizenhét ct hibátlan gyémánt méltó $ 10 milliót. Egy másik csodálatos példány volt $ 6.000.000, 24 ct smaragdot alsó kasmír zafír gyűrű.
Nézd meg az online videó fent, hogy megtudja, a félelmetes időmérők és a gyémánt Jacob and Co. és belső vizsgálnia én találkozó alapítója Jacob Arabo.
Mint Haute idő? Csatlakozz Facebook-weboldalon, vagy tartsák be minket a Twitteren @hautetime. katalógusa diagono szövődmény watches_tag Heuer órák árlista Indiában katalógusa diagono GMT watches_replika Panerai órák katalógusa replika akkumulátort TAG Heuer órák watch_replica omega ár katalógusa replika gyöngyös óra bands_replica TAG Heuer gyémánt órák katalógusa replika Mont Blanc értékesítési watches_replica Rolex órák alacsony áron katalógusa replika Mont Blanc bevásárló watches_replica Gondolo órák katalógusa replika Rolex karóra tengeralattjárós price_rolex celini órák katalógusa replika Rolex tengeralattjárós tömeg watches_secondhand Rolex órák katalógusa Rolex szolgáltató központ watches_rolex márkaszervizhez órák katalógusa Rolex szolgálat költsége watches_replica Panerai 048 órák katalógusa